Foto: oco
Čas predvianočný čas zhonu,ale jesť treba a ešte chutne,aby sme si vydýchli prišli späť do pohody.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky očistíme ,umyjeme nakrájame na menšie kocky a dáme variť do osolenej vody.
- 2
Slaninku pokrájame na drobno dáme smažiť do teflonovej panvice pridáme trochu oleja.Opraženú slaninu vyberieme a dáme restovať nadrobno pokrájanú cibuľu do bledohneda.
- 3
Pridáme uvarené zemiaky,tvaroh, pažítku premiešame a odstavíme.Na tanieri ozdobíme slaninkou.Nachystáme si pohár acidka a dobrú chuť a žiaden stres.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu