Dobrý deň, tento recept mám od mojej švagrinej, všetkým nám chutí a pripravujem ho ho dosť často, hlavne na sviatky, pretože je ľahký Zobraziť celý popisDobrý deň, tento recept mám od mojej švagrinej, všetkým nám chutí a pripravujem ho ho dosť často, hlavne na sviatky, pretože je ľahký a hlavne bezmajonézový - bezcholesterolový.
porcií
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si stredne veľké zemiaky, najlepšie deň vopred, ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Potom si nadrobno nakrájame kapustu, cibuľu a spolu zmiešame so zemiakmi. Ja osobne si cibuľu vždy najprv sparím horúcou vodou, precedím a tak pridám do šalátu. Všetko posolíme, pridáme cukor a necháme trošku postáť. Nakoniec pridáme olej a ocot. Skúšala som pridať do šalátu aj sterilizovanú kukuricu, pridá to na lahodnosti. Dochutený šalát je potrebné nechať postáť v chlade asi 1 hodinu.
Diskusia k receptu