Zemiaková nátierka

andysvat75 - bez fotkyandysvat75, 5. februára 2011

Tento recept mám od kamarátky a robím ho často, hlavne na oslavy ako nátierku na obložené chlebíčky.

60 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

5-6 ks, väčšie
2 ks
1 ks
400 ml




Postup

  1. 1

    Očistíme zemiaky a zeleninu a dáme všetko spolu uvariť v osolenej vode.

  2. 2

    Po uvarení necháme chvíľu vychladnúť a potom zemiaky postrúhame na väčšom strúhadle na pásiky a zeleninu postrúhame na jemnom strúhadle. Všetko spolu riadne premiešame, pridáme tatarskú omáčku a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Zmes necháme odležať na chladno mieste, aby sa chute spojili a môžeme podávať s chlebom, zeleninou atď.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia