Tento recept mám od kamarátky a robím ho často, hlavne na oslavy ako nátierku na obložené chlebíčky.
60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistíme zemiaky a zeleninu a dáme všetko spolu uvariť v osolenej vode.
- 2
Po uvarení necháme chvíľu vychladnúť a potom zemiaky postrúhame na väčšom strúhadle na pásiky a zeleninu postrúhame na jemnom strúhadle. Všetko spolu riadne premiešame, pridáme tatarskú omáčku a dochutíme soľou a korením.
- 3
Zmes necháme odležať na chladno mieste, aby sa chute spojili a môžeme podávať s chlebom, zeleninou atď.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu