Zemiaková kaša trochu inak

sonal - fotkasonal, 15. novembra 2009

Poviete si ,obyčajná kaša, ale nie je to tak...

4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dáme variť zemiaky. Keď sú uvarené, scedíme ich .

  2. 2

    Pridáme lyžicu masla, dva trojuholníky syra bez príchute alebo polovicu bambína. Zemiaky vyšľaháme.

  3. 3

    Urobíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme mliekom. Necháme zovrieť a pridáme do zemiakov. Dobre rozšľaháme a môžeme podávať. Dobrú chuť!!

Recept je zaradený do kategórií:
Zeleninové jedlá, Slovenská kuchyňa, Prílohy a omáčky, Varené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha