Foto: sonijamt
Postup
-
1
1 menší očistený zeler ( alebo 1/2 z väčšieho ) postrúhame na rajbátku najemno - ako mrkvu. Pridáme salámu alebo šunku pokrájanú na kocky, tatársku ( ja si občas robievam domácu majonézu, ktorú dávam aj do zemiakového šalátu - vajcia, soľ, horčica, citr.šťava, olej ). Tatárskej omáčky dávam toľko, koľko šalát zažije, aby nebol veľmi hustý. Pridám popučený cesnak, každý podľa svojej chuti a dochutíme soľou.
- 2
Je to veľmi rýchly a ľahký recept, podávame k vínku... Môžeme ozdobiť reďkvičkou, pažítkou, paprikou, paradajkou....podľa vlastného výberu a chute:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu