Foto: danculka
Tento šalátik pre diabetika je veľmi super,pretože sa ho môže zjesť neobmedzene,nezapočítava sa do sacharidových jednotiek,ktoré má diabetik určené lekárom,pripočíta si len to s Zobraziť celý popisTento šalátik pre diabetika je veľmi super,pretože sa ho môže zjesť neobmedzene,nezapočítava sa do sacharidových jednotiek,ktoré má diabetik určené lekárom,pripočíta si len to s čím ho bude konzumovať....
porcie
príprava
Postup
-
1
Zeler obelime a nastrúhame na tenšie hranolky/tenšie,ako bývajú zemiakové/...
-
2
robila som to na strúhadle...
-
3
kápiu nakrájame na tenučké rezančeky...
-
4
iihranolky vypražíme na oleji,zeler vôbec nepije olej.viacmenej zostane v panvici...
-
5
kápiu zmiešame s hotovými hranolkami a pokvapkáme balzamicom a ovegetíme a dobre premiešame a môžeme konzumovať , aj samostatne,aj ako prílohu....pri 90 dd. ,pri delenej strave,aj diebetici si pochutnajú.a tieš myslím aj vegetariáni..dobrú chuť!!
Diskusia k receptu