Foto: kristinamia
Dnes mame na obed toto tarhoto, robievam ho uz dlhsie. Moja svokra robi rizoto z tarhone, ale take klasicke s masom a s mrkvou Zobraziť celý popisDnes mame na obed toto tarhoto, robievam ho uz dlhsie. Moja svokra robi rizoto z tarhone, ale take klasicke s masom a s mrkvou a hraskom. Ja som si jedneho dna vymyslela toho, z toho co dom dal a cakala som co povie manzel, ked mu to nachystam ako obed. Bola som milo prekvapena, ked mi povedal, ze mu chuti viac ako klasicke
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 bal. |
|
1 bal. mrazená |
|
1 hrnček mrazená |
|
1 bal. |
|
2 ks |
|
8 ks |
|
3-4 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Zeleninu uvarime v osolenej vode, ja som varila zvlast mrkvu a zvlast brokolicu s fazulkami. Kukuricu som zaliala iba vriacou vodou a nechala rozmrazit. Vodu zo zeleniny som zliala do misy a pouzila neskor na tarhonu.
- 2
Tarhonu som pripravila klasickym sposobom, akurat, ze miesto cistej vody, som ju zaliala vyvarom zo zeleniny, pridala by som aj zeleninovy bujon, ale zabudla som kupit. Bolo by chutnejsie.
- 3
Cibulku som orestovala na oleji do zlata.
- 4
Parky som nakrajala na kolieska a tiez opiekla.
- 5
Nakoniec som vsetko zmiesala a ochutila. Urobila som k tomu kapustovy salat. Dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu