Foto: katherinemorgana
Tento recept pochádza z Varechy, ale niečo som vynechala, niečo pozmenila, niečo pridala... Dúfam, že vám bude chutiť :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme variť vodu na špagety zo soľou a oliv. olejom a pripravíme si všetky potrebné suroviny.
-
2
Paradajky, pór, feferóny a cesnak nakrájame na drobno. Do wok panvice na rozpálený olej dáme cesnak a krátko potom feferóny, pór a nakoniec rajčiny. Prikrijeme pokrievkou a chvílu dusíme (občas premiešať). Nakoniec ochutíme korením, soľou a bazalkou.
-
3
Keď nám voda vrie dáme do nej špagety a varíme podla návodu.Keď budú špagety hotové rovno z hrnca ich preložíme do wok panvice z omáčkou a poriadne premiešame (poprípade ešte dochutíme soľou,korením a bazalkou) a pridáme trocha kečupu.
-
4
Na tanieri dozdobíme ešte kúskom čerstvej bazalky alebo petržlenovej vňate, posypeme syrom a môžeme jesť :) :) Prajem dobrú chuť :)
Diskusia k receptu