Foto: jofolit
Z jedného kuraťa som navarila polievku aj diétne mäso.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z uvareného kuraťa z polievky som obrala mäso a nakrájala na malé kúsky. Na olej som dala podusiť nakrájaný pór. Po chvíľke som pridala lisovaný cesnak a mrazenú čínsku zeleninu podusila som to asi 10 minút. Potom som to osolila, zároveň pridala pripravené mäso i čerstvo pomleté korenie s karí korením a podliala som trochou kuracieho vývaru . Nechala som to dusiť asi 12 až 15 minút a mäso bolo hotové.
- 2
Očistené a nakrájané zemiaky som uvarila v slanej vode. Na konci varenia som k ním dala umytú kukuricu z konzervy a povarila 5 minút. Vodu som z hrnca vyliala a k zemiakom pridala uvarenú nakrájanú mrkvu a petržlen na drobno. Maslo krájané na plátky tiež som pridala k zemiakom a trochu som osolila. Všetko som to dobre premiešala a šup s tým na tanier. Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu