Zeleninová fajnotka

jazycnica - fotkajazycnica, 4. januára 2015
Zeleninová fajnotka
Foto: jazycnica
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si nakrájame na kocky a okoreníme (podľa chuti, kto má ako rád). Na panvicu si dáme olivový olej a zľahka opražíme mäso, potom prikryjeme a necháme na ohni.

  2. 2

    Očistíme si pór a nakrájame ho na kolieska. Papriku a paradajky na väčšie kocky. Všetko to hodíme do panvice s mäskom, osolíme, pomiešame, prikryjeme a necháme dusiť.

  3. 3

    Keď už sú pór aj paprika mäkkšie pridáme na kolieska nakrájanú uhorku, kukuricu (mrazenú alebo z konzervy, to je v podstate jedno) a olivy. Pomiešame, stiahneme z ohňa a prikryjeme a necháme ešte takých 5-10 minúť nech to samo dôjde.

  4. 4

    Keď už si naberieme na tanier, môžeme si ešte pridať trošku balkánskeho syra nakrájaného na kocky (alebo komu aký syr chutí).

  5. 5

    Dobrú chuť! :)

Diskusia k receptu

vienetta
tú vôňu cítim až sem, len namiesto uhorky, ktorú neznášam si dám cuketu

Zaujímavé video z archívu TV Varecha