Zeleninová fajnotka
Autor receptu: jazycnica
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia si nakrájame na kocky a okoreníme (podľa chuti, kto má ako rád).
Na panvicu si dáme olivový olej a zľahka opražíme mäso, potom prikryjeme a necháme na ohni.
- Očistíme si pór a nakrájame ho na kolieska. Papriku a paradajky na väčšie kocky.
Všetko to hodíme do panvice s mäskom, osolíme, pomiešame, prikryjeme a necháme dusiť.
- Keď už sú pór aj paprika mäkkšie pridáme na kolieska nakrájanú uhorku, kukuricu (mrazenú alebo z konzervy, to je v podstate jedno) a olivy.
Pomiešame, stiahneme z ohňa a prikryjeme a necháme ešte takých 5-10 minúť nech to samo dôjde.
- Keď už si naberieme na tanier, môžeme si ešte pridať trošku balkánskeho syra nakrájaného na kocky (alebo komu aký syr chutí).
- Dobrú chuť! :)
|