Zeleninová fajnotka
	        Autor receptu: jazycnica 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Kuracie prsia si nakrájame na kocky a okoreníme (podľa chuti, kto má ako rád). 
Na panvicu si dáme olivový olej a zľahka opražíme mäso, potom prikryjeme a necháme na ohni.
 - Očistíme si pór a nakrájame ho na kolieska. Papriku a paradajky na väčšie kocky. 
Všetko to hodíme do panvice s mäskom, osolíme, pomiešame, prikryjeme a necháme dusiť.
 - Keď už sú pór aj paprika mäkkšie pridáme na kolieska nakrájanú uhorku, kukuricu (mrazenú alebo z konzervy, to je v podstate jedno) a olivy. 
Pomiešame, stiahneme z ohňa a prikryjeme a necháme ešte takých 5-10 minúť nech to samo dôjde.
 - Keď už si naberieme na tanier, môžeme si ešte pridať trošku balkánskeho syra nakrájaného na kocky (alebo komu aký syr chutí).
 - Dobrú chuť! :) 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |