Zeleninová fajnotka

Autor receptu: jazycnica

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na kocky a okoreníme (podľa chuti, kto má ako rád). Na panvicu si dáme olivový olej a zľahka opražíme mäso, potom prikryjeme a necháme na ohni.
  2. Očistíme si pór a nakrájame ho na kolieska. Papriku a paradajky na väčšie kocky. Všetko to hodíme do panvice s mäskom, osolíme, pomiešame, prikryjeme a necháme dusiť.
  3. Keď už sú pór aj paprika mäkkšie pridáme na kolieska nakrájanú uhorku, kukuricu (mrazenú alebo z konzervy, to je v podstate jedno) a olivy. Pomiešame, stiahneme z ohňa a prikryjeme a necháme ešte takých 5-10 minúť nech to samo dôjde.
  4. Keď už si naberieme na tanier, môžeme si ešte pridať trošku balkánskeho syra nakrájaného na kocky (alebo komu aký syr chutí).
  5. Dobrú chuť! :)