Foto: tess
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmiešajte všetky ingrediencie dokopy. Doladíme chuť podľa seba. Zmes miešame dovtedy, kým nedosiahneme správnu textúru potrebnú pre tvarovanie guliek. Ak je cesto príliš lepkavé, pridáme viac ovsených vločiek. Ak je príliš suché, pridáme trochu mlieka. Dáme na pár minút stuhnúť do chladničky.
- 2
Zatiaľ si roztopíme čokoládu- najlepšie v sklenej miske. Guľky namáčame lyžičkou v čokoláde tak, aby sa ňou celé pokryli. Ukladáme ich do papierových misiek. Keď čokoláda na nich trošku stuhne, posypeme ich na záver kokosom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu