Foto: vlieskovsky
Uvarili ste si chutnú kapustnicu, ale nevládali ste ju všetku zjesť? Tak sa nechajte inšpirovať a pozrite si návod, čo s ňou:)
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prichystáme si poháre, najlepšie sú s objemom 700ml.
-
2
Kapustu do pohárov natlačíme až po okraj.
-
3
Poháre poriadne zavrieme a ponoríme do studenej vody. Necháme prejst varom cca. 7min. Potom poháre opatrne vytiahneme a necháme ich na noc zabalene v deke. Potom môžeme odložiť a prekvapiť nečakanú návštevu.
-
4
A je hotovo:)
Akosi si mi pre nasu mini domacnost podarilo navarit polievku z kila kapusty, ved sme to tak doma (pre nasu velku rodinu) istotne robievali :D Teraz som uz aj kamaratom zbalila a aj tak ostali dva hrnce :D
Ide sa na vec! Velka vdaka!
nemusí byť v chladničke..kľudne na polici v špajzi vedľa kompotov..nepokazí sa..neskysne..má chuť čerstvo uvarenej..výborné jedlo do zásoby..ked ide nová sezona tlačenia kapusty do súdka-a ešte tam máme nezjedenú-vždy navarím a čo nezjeme-zavarím...
odskúšané desaťročia...