Zátišie z mrkvovej kocky a košíčka
Marek Ort
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Koláč: | |
| 300 g |
|
| 200 g |
|
| 5 g |
|
| 50 g |
|
| 50 g |
|
| 1 ČL |
|
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 100 ml |
|
| 2 ks |
|
| 10 ks |
|
| Pena: | |
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 200 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Koláč: Všetky prísady dôkladne zmiešame, vylejeme na plech alebo do formy a pečieme pri 170 °C a 50 % vlhkosti asi 40 minút (na dosiahnutie vlhkosti v klasickej rúre vložíme do nej nádobu s vodou).
- 2
Pena: Do vyšľahaného masla pridávame za stáleho šľahania ostatné ingrediencie.
- 3
Ku koláčiku je ako bodka na spestrenie vhodný čokoládový košíček s ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu