Zapiekanka - poľská zapekaná bageta

mecom - fotkamecom, 28. augusta 2015
Zapiekanka - poľská zapekaná bageta
Foto: mecom

Komerčný recept

1
porcia
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 g (alebo šunka)
150 g strúhaný
4-8 ks
1 ks
 čerstvo mleté




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky. Cibuľu nakrájame na drobno. Údeninu nakrájame na drobné prúžky.

  2. 2

    Na panvici opražíme cibuľku a pridáme údeninu a šampiňóny. Ochutíme štipkou mletej papriky a čerstvo pomletého korenia.

  3. 3

    Zmes vložíme na polovicu bagety, posypeme strúhaným syrom a sprudka zapečieme v rúre predhriatej na 200°C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia