Zapiekanka - poľská zapekaná bageta

mecom - fotkaMecom, 28. augusta 2015 8:36
Ďalšie recepty »
Zapiekanka - poľská zapekaná bagetaFoto: mecom

Komerčný recept

1
porcia
5 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 g (alebo šunka)
150 g strúhaný
4-8 ks
1 ks
 čerstvo mleté
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky. Cibuľu nakrájame na drobno. Údeninu nakrájame na drobné prúžky.

  2. 2

    Na panvici opražíme cibuľku a pridáme údeninu a šampiňóny. Ochutíme štipkou mletej papriky a čerstvo pomletého korenia.

  3. 3

    Zmes vložíme na polovicu bagety, posypeme strúhaným syrom a sprudka zapečieme v rúre predhriatej na 200°C.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist