Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakov
Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 11. novembra 2014
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 11. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10-20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 185 °C
na 185 °C
Postup
-
1
Očistené a umyté rýdziky nakrájame na menšie kúsky, pridáme vajcia soľ, korenie a syr. Zmiešame a dáme piecť pri 185 °C na 15 minút.
- 2
Očistené zemiaky pokrájame na kocky a uvaríme. Potom urobíme pyré. Do creme fraiche vmiešame bylinky – petržlenovú vňať a pažítku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu