Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakov

Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 11. novembra 2014
Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10-20 minút
príprava
15 minút
na 185 °C

Suroviny

600 g
2 ks
150 g
800 g
100 g
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Očistené a umyté rýdziky nakrájame na menšie kúsky, pridáme vajcia soľ, korenie a syr. Zmiešame a dáme piecť pri 185 °C na 15 minút.

  2. 2

    Očistené zemiaky pokrájame na kocky a uvaríme. Potom urobíme pyré. Do creme fraiche vmiešame bylinky – petržlenovú vňať a pažítku.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia