Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakov

Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 11. novembra 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakovFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10-20 min
príprava
15 min
na 185 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené a umyté rýdziky nakrájame na menšie kúsky, pridáme vajcia soľ, korenie a syr. Zmiešame a dáme piecť pri 185 °C na 15 minút.

  2. 2

    Očistené zemiaky pokrájame na kocky a uvaríme. Potom urobíme pyré. Do creme fraiche vmiešame bylinky – petržlenovú vňať a pažítku.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist