Zapečené rezne s cibuľou a tatárkou

glorfindel - fotkaglorfindel, 27. decembra 2015

Recept pochádza z etikety tatárky :) a robím ho keď mám na neho chuť v čase obeda. Je to veľmi jednoduchý recept, takže aj Zobraziť celý popisRecept pochádza z etikety tatárky :) a robím ho keď mám na neho chuť v čase obeda. Je to veľmi jednoduchý recept, takže aj to býva dôvod jeho prípravy.

4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g bez kosti
2 ks
420 ml




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny, mäso nakrájame na rezne a naklepeme a tiež okoreníme.

    Zapečené rezne s cibuľou a tatárkou - obrázok 1
  2. 2

    Mäso trochu podlejeme olejom alebo šmalcom, poukladáme na pekáč. Na neho poukladáme na plátky nakrájanú cibuľu.

    Zapečené rezne s cibuľou a tatárkou - obrázok 2
  3. 3

    ... a potrieme približne pravidelnou vrstvou tatárskej omáčky alebo majolénky.

    Zapečené rezne s cibuľou a tatárkou - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme kým nieje povrch zlatistý viď obrázok a podávame s prílohou.

    Zapečené rezne s cibuľou a tatárkou - obrázok 4

Diskusia k receptu

havla
A ešte tú majonézu posypte postrúhaným parmezánom a je to pochúťka. U nás to máme všetci veľmi radi. Ďakujem, že ste sem tento recept dali aj pre ďalších varecháčov.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia