Foto: glorfindel
Recept pochádza z etikety tatárky :) a robím ho keď mám na neho chuť v čase obeda. Je to veľmi jednoduchý recept, takže aj Zobraziť celý popisRecept pochádza z etikety tatárky :) a robím ho keď mám na neho chuť v čase obeda. Je to veľmi jednoduchý recept, takže aj to býva dôvod jeho prípravy.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny, mäso nakrájame na rezne a naklepeme a tiež okoreníme.
-
2
Mäso trochu podlejeme olejom alebo šmalcom, poukladáme na pekáč. Na neho poukladáme na plátky nakrájanú cibuľu.
-
3
... a potrieme približne pravidelnou vrstvou tatárskej omáčky alebo majolénky.
-
4
Pečieme kým nieje povrch zlatistý viď obrázok a podávame s prílohou.
Diskusia k receptu