Zapečené „quesadilly“ s fazuľou a so zeleninou
Michaela Zsebiová
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 24. septembra 2020
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 24. septembra 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nadrobno nakrájanú zeleninu, fazuľu, syry, paradajky a napokon aj majonézu položíme na placku, ktorú prehneme na polovicu. Placky vložíme do pekáča a zapečieme v grile.
- 2
Servírujeme s domácim guacamole, recept na jeho prípravu nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/guacamole/78112-recept.html
Tiež quesadilla:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu