Zapečené halušky so slaninou a syrom

jane00000 - bez fotkyjane00000, 7. októbra 2009

Toto jedlo je velmi chutne a je treba malo surovin. ako som povedala rada skusam nove recepty. tento recept som nasla na teletexte v Zobraziť celý popisToto jedlo je velmi chutne a je treba malo surovin. ako som povedala rada skusam nove recepty. tento recept som nasla na teletexte v telke a padol mi do oka. o 2dni som kupila co treba a urobila. a mozem povedat ze je to az dodnes kazdy tyzden ako nas obe

5
porcií
20 minút
príprava
60 minút
na 250 °C

Suroviny

1-2 balenia
6 cm




Postup

  1. 1

    uvarime si halusky. potom nakrajame na male kocky slaninu a nastruhame syr.

  2. 2

    do misy dame polovicu halusiek, na to nasypeme polovicu slaninky aj polovicu syru, potom zvysne halusky vysypeme na slaninu a syr a znova zvysnu slaninu aj syr. Syr musi byt navrchu

  3. 3

    dame piect pri teplote 250stupnov a pecieme kym syr nebude rozteceny. vytiahneme z truby, nechame troska vychladnut a podavame s kecupom, kukuricou, alebo camaladou. DOBRU CHUT!

Diskusia k receptu

zaciatocnik2
Nuz ja by som do na vypeku slaninky este upiekol platky klobasky. Do vrstvenia by som este pridal mesiaciky cibuly.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia