Zamilované kuracie prsia

hubarka35 - fotkahubarka35, 26. októbra 2010

Tento recept som dostala od kamarátky,zaujal ma tými jablkami aj názvom,určite si ho zamilujete,je to skorej také výnimočné jedlo na nedelný obed,ale fakt výborné,naši Zobraziť celý popisTento recept som dostala od kamarátky,zaujal ma tými jablkami aj názvom,určite si ho zamilujete,je to skorej také výnimočné jedlo na nedelný obed,ale fakt výborné,naši doma aj hrniec vyoblizovali ako mačiatka na moje počudovanie,a jablkách som im nevravela,to by ani neochutnali.

5
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 700g
2 ; pokrajana nadrobno
2 pokrájané na kocky
4 -strúčky
2
150g
 na opraženie.




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezne,osolime z oboch strán,jednu potrieme horčicou,okorenime,posypeme majoránkou.Opečieme z osolenej strany,potom z druhej,vyberieme.

  2. 2

    Nakrájanú cibulu,tiež jablká bez šupky,roztlačený cesnak dáme do výpeku,posmažime,podusime.Pridáme obe šlahačky,vegetu,aj aidam nakrájaný na kocky. Chvilku varime.

  3. 3

    Nakoniec vložime osmahnuté kuracie prsia,podusime spolu.Ako priloha zemiaky,ryža,cestovina.

Diskusia k receptu

strigus
hmm, mňam! poznám a veľmi chválim tento recept, je to vynikajúce papaníčko, určite sa oplatí vyskúšať :)) už teraz mi slinky tečú ;o)
hubarka35
Dakujem vám,prvý krát som to varila,doma by to jedli od rana do večera.
jeka
Zaujímavé,skusím poprosiť manžela aby to vyskúšal/u nás je to tak,ked je to dobré varí a pečie sa to/.Dakujem.
sracz
Gratulujem k nádhernému mňamovému papkaniu! Napriek striebru vo vlasoch a 63 novembrovým jeseniam života, som vždy a furt a stále zamilovaný. Toto varím v nedeľu => ďakujem Ti, vyriešila si môj problém, čo navariť. Zároveň Ti srdečne, úprimne blahoželám ku krásnemu dňu Tvojho kráľovského mena (tak, ako mopja mamka Aňuci a babička mojej 1/2 Nana). Vždy jasné Slnko nad Tvojou hlavou a záplavu usmievavých ľudé okolo Teba; šťastie, zdravie, vieru, nádej, lásku. Samé dobré veci_ta ňe!?
1x lusiax
hubarka35
Dakujem Vám za blahoželanie,aj vám pekne dni plné slnka a pohody....
3sandra3
super zamilované rezne,,,také som ešte nejedla,,, ukladám do kk, vyskúšam
kika297
Navarené...super intenzívna a plná chuť. Ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia