Foto: ancicka
S tvarohom zákusky,ale aj koláče máme veľmi radi.Jeden z nich.
30
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
Tmavé cesto: | |
1 hrnček 250 ml |
|
1 hrnček |
|
3/4 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
3/4 hrnčeka |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2-3 PL |
|
Svetlé cesto: | |
1/2 kg |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Potrebné suroviny.
-
2
V miskách si pripravíme obidva cesta a z tmavého si odoberieme asi 3/4 hrnčeka.
-
3
Plech si pomastíme a vysypeme hrubou múkou.Na plech vylejeme najprv tmavé cesto a na tmavé vylejeme svetlé.Plech 25x30 cm.
-
4
Potom na svetlé ešte vylejeme tmavé,ktoré sme si odobrali.Dáme piecť.Po upečení pokrájame na rezy.
-
5
Dobrú chť!
www.foodnetwork.com/recipes/mario-batali/roman-style-egg-dr...
Dakujem.
vyskúšam aj tieto,s tvarohom musia byť lahodné :-)
U nás nedeľa bez koláčika nie je nedeľa,ja keď si mám vybrať medzi klobáskou a koláčom tak si píš že koláčik je víťaz.
Nech sa vydarí.