Záhorácky závitok
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 17. októbra 2012
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 17. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
100 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na plátky nakrájaný bôčik a krkovičku vyklepeme, osolíme a potrieme cesnakom.
- 2
Prekladáme bôčik a krkovičku, na ktorý ukladáme kyslú kapustu udusenú s cibuľou a slaninkou.
- 3
Zrolujeme a na tesno poukladáme na vymastený pekáč. Podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme asi hodinu na 170 oC.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu