Zabíjačková kapustnica s hlivou
Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 25. januára 2015
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 25. januára 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
100-120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na bravčovej masti opražíme cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, urestujeme, okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou.
- 2
Potom pridáme kyslú kapustu, kosti a hlivu. Podlejeme vodou a uvaríme domäkka. Pridáme nakrájanú klobásu a sušené slivky. Ku koncu dochutíme koreninami, podávame s kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu