Zabíjačková kapustnica s hlivou

Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 25. januára 2015
Zabíjačková kapustnica s hlivou
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
100-120 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
100 g
50 g
20 g
200 g
400 g
200 g




Postup

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, urestujeme, okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou.

  2. 2

    Potom pridáme kyslú kapustu, kosti a hlivu. Podlejeme vodou a uvaríme domäkka. Pridáme nakrájanú klobásu a sušené slivky. Ku koncu dochutíme koreninami, podávame s kyslou smotanou.

Diskusia k receptu

alimi
mne sa páči, že nezahusťujete múkou - určite by mi chutilo :)
motyka
mne sa to tiež veľmi páči. Vyskúšam pri väčšej "sešlosti".




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia