Foto: evusik
Milujem toto jedlo - k tomu niet čo dodať.
Postup
-
1
Hermelín prekrojíme po šírke, na jednu polovicu dáme scedené šampiňóny, prikryjeme druhou polovicou a obalíme v trojobale. Nesolíme, nekoreníme. Ja som dala už obalené do mrazničky asi na pol hodinu, (podľa rady z Varechy už si nepamätám kto to prvý uviedol, sorry) a perfektne sa vypražil, ani jeden sa neroztiekol.
-
2
Vypražíme. Podávame s hranolkami, tatarskou omáčkou a rajčinami. Na hornom obrázku je to tak ako to mám najradšej - ešte horúci roztekajúci sa hermelín :-)
Tvoj recept je jednoduchsi a este k tomu aj s hribami,pochutka!
ja ho robím síce bez šampiň.,ale aj tvoja verzia je paráda, a taký roztečený, vau už idem spať
Dik za nápad ideme do toho !
ukladám si do KK
Človek s Vašou fantáziou by sa uplatnil na slušných postoch...