Vyprážaný hermelín fotorecept

evusik - fotkaevusik, 24. júla 2010
Vyprážaný hermelín (fotorecept)
Foto: evusik

Milujem toto jedlo - k tomu niet čo dodať.

Suroviny

Na obaľovanie:




Postup

  1. 1

    Hermelín prekrojíme po šírke, na jednu polovicu dáme scedené šampiňóny, prikryjeme druhou polovicou a obalíme v trojobale. Nesolíme, nekoreníme. Ja som dala už obalené do mrazničky asi na pol hodinu, (podľa rady z Varechy už si nepamätám kto to prvý uviedol, sorry) a perfektne sa vypražil, ani jeden sa neroztiekol.

    Vyprážaný hermelín (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vypražíme. Podávame s hranolkami, tatarskou omáčkou a rajčinami. Na hornom obrázku je to tak ako to mám najradšej - ešte horúci roztekajúci sa hermelín :-)

    Vyprážaný hermelín (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

babav
@evusik ,takuto variaciu nepoznam,iba zapeceny v listkovom ceste.
Tvoj recept je jednoduchsi a este k tomu aj s hribami,pochutka!
1x nyx
jerica
@evusik nestretla som sa s touto kombinaciou ,urcite vyskusam,sampiony mame radi v akej kolvek kombinacii.
rolo64
Dneska sme to mali mat na obed ale bez tych sampionov .
Dik za nápad ideme do toho !
wevewe
nooo...a co tak ananasovy kompot namiesto sampinonov?
zdezda
:-) mňaaaaam, moji huby nejedia, ja áno, takže to vyskúšam, sebe si to takto naplním :-)
evusik
@wevewe ešte som neskúsila, ale kombinácia s ananásom môže byť dobrá :-)
3342_1272910489 - profilový obrázok
jo
jo
....toľko výborných jedál existuje a človek má len jeden žalúdok...
ukladám si do KK
22janka22
Kam na tie nápady chodíte?
Človek s Vašou fantáziou by sa uplatnil na slušných postoch...
bozulka
Túto verziu tiež nepoznám a zaujímavý je aj ten ananás.Nemám viac slov a ako hovorí @jo , je to nielen na jeden žalúdok,ale aj na celý môj život.Na toľké dobroty tu musím strašiť do konca sveta....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia