Vyprážané držky s cibuľovo-zemiakovým šalátom

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 30. apríla 2010

Jedlo hlavne pre chlapov

4
porcie

Suroviny

600 g
2 ks
200 g
100 g
800 g
300 g
20 g
30 g
30 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarené držky nakrájame na kúsky veľkosti rezňa.Podľa chuti osolíme a okoreníme, obalíme v klasickom trojobale a na oleji usmažíme do zlata.

  2. 2

    Uvarené a ošúpané zemiaky nakrájame na plátky, pridáme na rezance nakrájanú cibuľu, nálev z uhoriek, cukor, ocot, horčicu, najemno nakrájanú vňať a premiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Podávame s vyprážanými držkami a pohárom chladeného pivka.

Recept je zaradený do kategórií:
Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu

slavka11
hmmmm drzky mame radi ale vysmazane som este nejedla az niekedy natrafim na surove isto vyskusam