Vyprážaná roláda

valina - fotkavalina, 29. októbra 2012
Vyprážaná roláda
Foto: valina

výborne chutí a aj vyzerá

10-15
porcií
30 minút
príprava
10 minút
na 100 °C

Suroviny

1 ks
2 ČL
1/2 dcl vlažné
PLNKA:
50 g
50 g plátkový
NA OBAL:
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajíčko, múku, soľ, mlieko a petržlenovú vňať spolu zmiešame a urobíme hrubšiu palacinku na väčšej panvici. Necháme mierne vychladiť. Palacinku natrieme horčicou a ukladáme šunku a syr

  2. 2

    Pomaly zrolujeme a obalíme v trojobale

  3. 3

    Vyprážame s každej strany. Vypraženú roládu nechame vychladnúť a zabalíme do alobalu a dáme do chladničky aby stuhla. Potom ju nakrájame a podávame.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Jedlé ozdoby a dekorácie, Slané chuťovky

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Fajn nápad ešte vypražiť, je to chrumkavejšie a raz za čas sa môže zhrešiť a potrápiť metabolizmus s ťažším jedlom. Ja by som namiesto šunky dala iný syr - údený, plesňový. Ukladám do KK a vyhadzuejm na FBčko pre širšiu propagáciu.
vyzera to super,take nieco som este neskusala takze sa budem moct do toho pustit :-)