Foto: gordonko
.jednou z vecí ktoré lúbim je aj vysmážaný karfiol - no nebol ,ale Zobraziť celý popis.jednou z vecí ktoré lúbim je aj vysmážaný karfiol - no nebol ,ale bola BROKOLICA ... no tak som to vyskúšal aj sňou .... podarilo sa
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
... do hrnca si dáme zovrieť vodu a osolíme ju , zopár hláv BROKOLICE naporcujeme na menšie kúsky
-
2
tie potom do polomäkka obvarýme v slanej vode ....
-
3
polomäkkú ju vyberieme von a je navás či ju opláchnete studenou vodou ,alebo ju necháte tak
-
4
pripravil sommsi ,,trojobal,, ,ale predstava že budem každú jednu časť BROKOLICE soliť a následne obalovať v múke ma nelákala
-
5
preto som múku prisypal k rozšlahaným vajíčkam k mlieku a vymiešal som taku jemne hustejšiu ,,kašičku,,
-
6
túto ,,kašičku,, osolíme namiesto BROKOLICE
-
7
BROKOLICu namáčane , necháme trochu odkvapkaťa šup snou do strúhanky
-
8
vysmážame na rozpálenom oleji zo všetkých strán
-
9
horovo BROKOLICE je osmažená
-
10
podávame zo zemiakovým piré DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu