4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmes rajčiny, bazalku (ja som použila čerstvú), cesnak, korenie, sol, a olivový olej rozmixujeme na drobno.
- 2
Zmes dáme na sporák a trochu na ohni popražíme, resp. necháme ohriať aby sa všetky chute krásne zmiešali. (neskutočná vôňa)
- 3
Zatiaľ si uvaríme cestoviny. Ja som použila vrtulky, ale je jedno aké použijete. Aké má kto rád.
- 4
Cestoviny pridáme k zmesi, ktorá sa nám už popražila. Všetko spolu premiešame a nakoniec pridáme mozarellu. Miešame kým sa pekne nerozpustí.
- 5
Hotovo. Môžeme podávať. Kto chce môže si ešte navrch nastrúhať syr. Je to veľmi rýchle jedlo a skutočne delikatesa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu