Foto: cordis
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Množstvo surovin vystači asi tak na spodnu čast torty preto je dobre davku zdvojnasobit alebo piect na dva krat. V takychto jednotkach bol uvadzany aj povodny recept preto neviem aku to ma konkretne gramaž. Ja som však povodne suroviny pomenila podla seba a dala som tam iba tieto uvedene.
- 2
V malej miske zmiešame suché suroviny. V druhej miske mokré suroviny spolu s mkrvou. Suché suroviny pridame do mokrých a dobre premiešame. Zmes vylejeme do formy a pečieme vo vyhriatej rure (200stupnov) 15min.
- 3
Rozrežeme cesto pozdĺž, potrieme arašidovým maslom (ktoré si môžeme vyrobiť samy. Recept nájdete medzi mojimi receptami). Ďalej na to natrieme tvaroh (ktorý sme zmiešali s vanilkovým extraktom a medom podla chuti), prikryjeme cestom, ktoré na vrchu potrieme medom. Asi hrst orechov rozmixujeme v mixeri a posypeme vrch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu