Voňavý tuniak
Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 22. apríla 2015
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 22. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Omáčka: Z pomaranča, limetky a grepu vytlačíme šťavu a spolu so sójovou omáčkou ju povaríme v hrnci asi tri minúty. Potom zahustíme tapiokovou múčkou, precedíme a necháme v chladničke vychladnúť.
- 2
Tuniaka ochutíme korením togarashi a sprudka opečieme zo všetkých strán na panvici, aby ostala ryba vnútri krásne červená. Potom ju nakrájame na plátky. Uvarené cestoviny zmiešame s klíčkami mungo a omáčkou ponzu. Ozdobíme pažítkou a sezamom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu