Voňavý jablkový sorbet
Ľubomír Krescanko
šéfkuchár Toscana – Italian Bistro & Lounge v Bratislave, 13. októbra 2013
šéfkuchár Toscana – Italian Bistro & Lounge v Bratislave, 13. októbra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ošúpané jablká zbavené jadierok rozmixujeme najemno, ochutíme citrónovou šťavou, medom a trochou škorice a zmes poriadne premiešame.
- 2
Prelejeme do nádoby, ktorú necháme v mrazničke a každých 30 minút po dve hodiny poriadne premiešame, aby nám na dne nádoby nezostal med.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu