Vietnamské burito s ryžovými rezancami
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezance a opečieme na rozohriatej panvici, dochutíme omáčkou togarashi a sójovou omáčkou.
- 2
Na druhej panvici nasucho zohrejeme burito placku, vyberieme a naplníme do 1/3 uvarenými ryžovými rezancami, paradajkou, nakrájanou červenou cibuľou a pečeným hovädzím mäsom.
- 3
Zavinieme a rozkrojíme ostrým nožom na polovicu. Podávame s japonskou majonézou a omáčkou sriracha.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu