Vietnamské burito s ryžovými rezancami

Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
Vietnamské burito s ryžovými rezancami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 g
1 ks
100 g
4 ks
100 ml
80 ml
20 ml
20 ml
10 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezance a opečieme na rozohriatej panvici, dochutíme omáčkou togarashi a sójovou omáčkou.

  2. 2

    Na druhej panvici nasucho zohrejeme burito placku, vyberieme a naplníme do 1/3 uvarenými ryžovými rezancami, paradajkou, nakrájanou červenou cibuľou a pečeným hovädzím mäsom.

  3. 3

    Zavinieme a rozkrojíme ostrým nožom na polovicu. Podávame s japonskou majonézou a omáčkou sriracha.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia