Foto: izabella929
Na dnešný obed som pripravila tento vynikajúci rezeň s množstvom skvelej zeleninky zo záhrady...s novými zemiakmi, ktoré už vyberám tiež na záhrade...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Teľacinku som poriadne umyla, osušila..
-
2
pokrájala na rezne..
-
3
vyklepala, obalila v múke, vajciach a strúhanke..
-
4
vyprážala na oleji s bravčovou masťou zakryté pokrievkou na slabšom plameni..
-
5
hotové rezne som vybrala a vložila do rajnice, zakryla som ich pokrievkou, aby boli dlhšie teplé...pokiaľ sa rezne vyprážali nakopala som si na záhrade zemiaky, ošúpala a uvarila v osolenej vode...uvarené posypala petržlenovou vňaťkou.. podávala som ho s množstvom chrumkavej zeleninky....prejem vám dobrú chuť..
-
6
a ešte jedna z mojich najmilejších ruží...
aj ja zajtra plánujem rezne, ale iba bravčové,navarila si výborne !
Milá @afi , súhlasím. Jedna šnicľa nezklame, dve potešia, tri nadchnú a ďalej sú to už šnicľové orgie. Milé dámy a páni, prajem pekný večer.
varecha.pravda.sk/recepty/viedensky-rezen-fotorecept/1842...
Prosim poradit :o)