Je to naš najoblubenejši zakusok.Pečiem ho pre všetkych znamych a všetkym velmi chuti
25
porcií
porcií
20 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
vodu a ceru dame varit,až začne vret pridame muku a uvarime.Do horucej zmesy pidame vajcia a mixerom dobre vymiešame.dame do cukrarskeho vrecka a striekame na plech veterniky.pečieme v dobre vyhriatej rure asi 20 minut.po upečeni este horuce rozkrojime
- 2
Plnka:kryštálovy cukor upalime na karamel pridame mlieko a nechame zovret.Pridame zlatý klas a uvarime puding.Po vychladnuti vymiesame s maslom na hladky krem.Ten dame do vrecka a striekame na spodnu čast veternika.Na krem nastriekame vyslahanu slahačku s vanilkou a prikrijeme vrchnou častou veternika
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu