Foto: martapa
Tento recept som získala od mojej kolegyne a už tradične varíme túto kapustnicu na Bielu sobotu.Všetkým v rodine veľmi chutí.
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej kapustnice vložíme údené mäso,keď je uvarené vyberieme /to si nechávame k cvikle s chrenom/. Z 1/2 masla,cibule,papriky a 1 PL hladkej múky si pripravíme zásmažku,zahustíme ešte smotanou s 1 PL múky.Necháme chvíľu prevrieť,znížime teplotu a opatrne postupne popúšťame celé vajcia.
- 2
Ako prílohu používame varené zemiaky,nakrájané na kocky , zapražené maslom s cibuľkou a paprikou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu