Recept ak nemáte čo robiť s časom:D.....
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 400-600 g |
|
|
|
|
| 1 veľka |
|
| niekoľko zrniek |
|
| 600g (mrkva,kaleráb,petržlen..) |
|
| Podľa chuti:)ja som dala kôprovú:) studená |
|
Postup
-
1
Mäso vložíme do vriacej posolenej vody,pridáme celú cibuľu a čierne korenie. Hňeď ako voda zovrie,zmiernime teplotu a varíme asi dve hodiny do mäkka(v tlakovom hrnci 30min.)
-
2
Uvarené mäso vyberieme a vo vývare krátko povaríme zeleninu(mala by zostať mierne chrumkava)
-
3
Mäso pokrájame a podávame s varenou zeleninou,zemikmi a studenou omáčkou:)...... Dobrú chuť:)









Varenu hovadzinku si vzdy rad dam, najradsej s cerstvo nastruhanym chrenom a chlebom, mnam.