Marcipánové bonbóny
Marcipánové bonbóny

Valentínske bonbóniky z marcipánu

borencek - bez fotkyborencek, 23. januára 2018
Valentínske bonbóniky z marcipánu
Foto: borencek

Ak chcete urobiť radosť svojmu milovanému blízkemu na Valentína, pripravte mu chutné nepečené sladké prekvapenie, ktoré určite ocení. Bonbóniky sú z pravého mandľového marcipánu a vo vnútri prekvapí malá chrumkavá kakaová cereálna guľôčka.

20
porcií
50 minút
príprava

Suroviny

150 g pravý mandľový
1 PL
 (srdiečka)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Marcipán na pracovnej doske zľahka spracujeme, pridáme k nemu mandľový likér a znovu krátko premiesime. Odložíme do chladničky na 30 minút.

  2. 2

    Zo stuhnutej hmoty formujeme malé guľaté bonbóniky. Do stredu každého vložíme 1 chrumkavú cereálnu kakaovú guľôčku. Ozdobíme srdiečkami a uložíme do dekoračných papierových košíčkov na bonbóny.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: