Valentínske bonbóniky z marcipánu
Ak chcete urobiť radosť svojmu milovanému blízkemu na Valentína, pripravte mu chutné nepečené sladké prekvapenie, ktoré určite ocení. Bonbóniky sú z pravého mandľového marcipánu a vo vnútri prekvapí malá chrumkavá kakaová cereálna guľôčka.
20
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
150 g pravý mandľový |
|
1 PL |
|
|
|
(srdiečka) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Marcipán na pracovnej doske zľahka spracujeme, pridáme k nemu mandľový likér a znovu krátko premiesime. Odložíme do chladničky na 30 minút.
- 2
Zo stuhnutej hmoty formujeme malé guľaté bonbóniky. Do stredu každého vložíme 1 chrumkavú cereálnu kakaovú guľôčku. Ozdobíme srdiečkami a uložíme do dekoračných papierových košíčkov na bonbóny.
Tiež bonbóny:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre