Foto: smorko
Suroviny
2 ks |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 hrnček |
|
1 PL |
|
KRÉM: | |
1/2 l |
|
2 ks |
|
5 PL |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
POLEVA: | |
2 ks-250ml |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Vajcia,kryštálový cukor, olej, hl.múka, prášok do pečiva, vanilkový cukor, mlieko-všetko spolu vymiešať, do polovice pridať kakao.
-
2
Bielu časť cikcakovito dať na vymazaný a vysypaný plech a potom do prázdnych miest pridať tmavú časť cesta, dať upiecť.
-
3
KRÉM: mlieko, zlaté klasy a kryštálový cukor uvariť, do horúceho dať heru a tvarohy,poriadne vymiešať a dať na cesto.
-
4
POLEVA: čokoládu na varenie si rozpustíme a vmiešame do kyslých smotán.
-
5
Použila som jednu 400ml smotanu.
-
6
Túto polevu natrieme na koláč a dáme do chladničky stuhnúť.
-
7
Ešte pohľad pred vložením do chladničky.
-
8
Prajem dobrú chuť!
viac ho piecť nebudem, ten vrch bŕŕŕŕ´, škoda surovín :(