Kedže pracujem v reštauracii a tento recept velmi chuti nasim klientom tak som sa rozhodol že sa on podelim.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20/45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Očistene,umyte mäso nakrajame na hranolky.Surove zemiaky umyjeme,ošupeme a pokrajame na kolieska.
- 2
Na polovičnej davke masti spenime cibuľu,pridame nakrajane mäso a opečieme.Osolime, okorenime a pridame pretlak.Dusime 20 minut,pridame hrášok.
- 3
Misku z janskeho skla vymastime zvyškom masti.Dno aj steny vyložime surovymi zemiakmi. Do stredu dame praženu mäsovu zmes,zalejeme smotanou.Dusime dobre zakryté v rure 45 minut. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu