Údený pstruh s medom a citrónovým tvarohom

Michal Kružic
šéfkuchár z Premium – business hotel Bratislava, 11. marca 2014
Údený pstruh s medom a citrónovým tvarohom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
20 minút
príprava

Suroviny

50 g
2 PL
1 čl
1 ks
20 g




Postup

  1. 1

    Údeného pstruha rozdelíme na plátky a vytvarujem ružičku alebo čokoľvek iné podľa fantázie.

  2. 2

    Do tvarohu pridáme kôru z citróna, šťavu z polovice citróna, soľ a korenie. Hmotu cez potravinárske vrecko nastriekame na tanier.

  3. 3

    Zmiešame med, nasekaný kôpor a zvyšnú citrónovú šťavu na hustú omáčku.

Diskusia k receptu

violeta
Údený pstruh je velmi chutný a dresing spolu s ochuteným tvarohom môže byť k tejto rybe zaujímavý....niekedy skúsim..:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia