Toto som sa naučila v Rusku - dá sa použiť ako predjedlo, alebo silvestrovská mňamka :)
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kyslú smotanu zmiešame so štipkou soli, troškou čierneho mletého korenia, kukuricou a s vodkou. Vodka len na chuť - nie priveľa, aby smotana veľmi nezredla.
- 2
Plátky údeného lososa upravíme na tanieri, prelejeme smotanovou omáčkou podľa chuti, pridáme polku vajíčka a ozdobíme kôprom, kto nemá rád - môže ozdobiť petržlenovovu vňaťou.
- 3
Podávame s opekanými krúžkami rožka na olivovom oleji, a pohárom šampanského :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu