720 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Koreňovú zeleninu očistíme, cibuľu ošúpeme.
- 2
Do veľkého hrnca vložíme očistené údené mäso, vlejeme studenú vodu, pridáme zeleninu, petržlenovú vňať vcelku, cibuľu, bobkový list, celé čierne korenie, trochu osolíme a uvaríme domäkka.
- 3
Mäso necháme cez noc vychladnúť v polievke, ráno ho vyberieme a osušíme.
- 4
Lístkové cesto necháme rozmraziť, rozvaľkáme ho, zabalíme doň mäso, popicháme vidličkou, potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C.
- 5
Ak povrch cesta príliš rýchlo hnedne, prikryjeme ho alobalom a dopečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu