Foto: avanka
Úžasný ľahký dezert....
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Drobenka: | |
200 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
2 ks |
|
1 kávová lyžička |
|
Plnka: | |
500 g |
|
100-150 ml |
|
150 g |
|
1 balíček |
|
1 pohár |
|
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme drobenku, 2/3 natlačíme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie
-
2
Z tvarohu, mlieka, cukru a pudingu vymiešame hladký krém
-
3
Na cesto vo forme nalejeme polovicu krému, poukladáme hrušky
-
4
Zalejeme druhou polovicou krému, uhladíme
-
5
A rovnomerne zasypeme zvyškom drobenky. Pečieme pri 180 st asi 35 minút. Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou.
len tortu treba nechat poriadne vychladit, my sme neodolali a krajali ju este teplu, trosku sa rozpadavala...na chuti to vsak nic neubralo...
ja som mala prave otvoreny pohar s hruskami a uz som nevedela, co s nim....