Tento recept ma naučil môj otec, praženica je výborná, a čudujem sa , že ju skoro nik nepozná
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji na panvici si opražíme cibuľu, takú ako dávame do obyčajnej praženice. Keď bude sklovitá vložíme tvaroh , ale musí byť ozajstný, mal by sa začať rozťahovať a nepúšťať vodu, lebo inak to nie je ono. Po roztavení pridáme vajíčka a miešaním urobíme praženicu takej konzistencie akú máme radi. Osolíme pridáme počas miešania červenú papriku a korenie.
- 2
Je vynikajúca teplá a aj studená. Ja som ju dostával ako desiatu do školy medzi dva krajce chleba
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu