Tvarohová kocka
Martina Rybanská
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 13. apríla 2014
Foto: Robert Hüttner
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
25-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s cukrom, dáme šľahať bielky. Bielky zmiešame so žĺtkami s cukrom. Pridáme olej, múku, prášok do pečiva a kakao. Dáme piecť vo forme pri teplote 180°C. Pečieme približne 25–30 minút. Potom necháme vychladnúť.
- 2
Plnka: Tvaroh s cukrom vymiešame a pridáme roztopené maslo. Keď je hmota hotová, nalejeme ju na korpus a dáme stuhnúť do chladničky na šesť hodín.
- 3
Po stuhnutí zákusok posypeme strúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu