Nazov preto alá mamička lebo mam dve detičky a jedno z nich má len 4 mesiace...kedže kojím,tak samozrejme tatárska omáčka a majonéza neprichádza do Zobraziť celý popisNazov preto alá mamička lebo mam dve detičky a jedno z nich má len 4 mesiace...kedže kojím,tak samozrejme tatárska omáčka a majonéza neprichádza do môjho jedálnička...tak som vymyslela lahšiu verziu tohoto šalatiku....moja mamina nám ho robievala ako deti ale s tatárskou omáčkou....tak dúfam že bude táto verzia chutiť každému :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode a pridaním olivového oleja,aby sa nezlepili.Medzitým si pripravíme dresing.
- 2
Šalotku a uhorky nakrájame,alebo postrúhame na jemno.Do misky dáme smotanu a jogurt,ktore jemne vymiešame.Do toho pridáme nakrájanú šalotku s uhorkou. Potom pridáme horčicu,soľ,MČK a petržlenovú vňaťku.Najlepšie je použiť čerstvú ale keď ju nemáte môžte použiť aj sušenú...
- 3
Precedené cestoviny vysypeme do misky,pridáme tuniaka bez oleja,vajíčka nakrájané na male kocky a kukuricu.Trošku to podlejeme olejom z tuniaka a vmiešame dresing.Všetko spolu premiešame a podavame s listom zeleného šalatu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu