Foto: raganoo
ľahký obed
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarime si cestoviny, pred dovarením prihodiť našúpanú mrkvu (škrabkou na zemiaky našúpeme mrvku, šúpeme do podobného tvaru cestovín.
- 2
Zatiaľ čo sa varia cestoviny si na masle opražime šalotku , pridáme krevety, na drobno krájaný cesnak a na malé kocky nakrájanú dužinu citrónu. Asi 5 minút osmažíme. Zmes zmiešane s cestovinamy.
- 3
Steak z tuniaka pokropíme citrónom, osolíme, okoreníme čierným korením, a nadrobno nakrájanou čili papričkou.Krátko ho z prudka osmažíme, len tak aby stred ostal ešte ružový. Príloha zeleninový šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu