Tukožrútska polievka

sjuz - fotkasjuz, 29. januára 2010

Existuje na ňu veľa receptov a každý je originál :) Nám táto chutí - a varievam ju nie kvôli chudnutiu, ale preto, že je výživná, Zobraziť celý popisExistuje na ňu veľa receptov a každý je originál :) Nám táto chutí - a varievam ju nie kvôli chudnutiu, ale preto, že je výživná, zdravá a chutná. A kto chce chudnúť, mal by jesť celý deň len túto polievku. Vraj:).

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2  hlavy
2 ks
2  ks
1 ks
2  ks
2  kocky
1 ks
1-2 ks




Postup

  1. 1

    Všetko pokrájam na tenké rezance alebo kocky, dám variť do veľkého hrnca s bujónom - nie do "mŕtva" :) , ale do chrumkava.

  2. 2

    Je z toho veľký hrniec výbornej polievky.

Diskusia k receptu

mmrmmr
polievky mám rada a vyskušam aj túto tukožrútsku .
sjuz
no, podľa mňa to je jedno:), ak nechceš, nedávaj bujón - daj vegetu alebo solčanku:)
frezia68
A ešte veľa petržlenovej vňate na záver :-) a mám na 3 dni.
rea1
ja si ju tiež robievam nie kvôli chudnutiu ale preto, že sa zeleniny z vývaru neviem dojesť. no v tej mojej verzii nesmie chýbať kusisko zeleru a aspoň dva paštrnáky, ak nemám, tak petržleny. nedávam žiadny bujón ani kupovanú vegetu, dám alebo trochu soli alebo "vegetu", ktorú si občas záchvatovite vyrábam sama. a potom tak ako @fr ézia, veľký hrniec aspoň na 3 dni a v sobotu som schopná jesť ju po troškách od rána do večera. už by som mala byť ako prútik ale nie som, asi preto, že na tukožrútstvo neverím. na dobrú zeleninovú polievku áno. :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia