Trilógia s penou
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 20. augusta 2015
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 20. augusta 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Syrovú penu pripravíme tak, že bambino, soľ, korenie, vyšľahané maslo a rozmixovaný cesnak zmiešame a ochutíme.
- 2
Šunková pena: Roztopené maslo vyšľaháme a vymiešame s najemno pomletou šunkou a dochutíme soľou a korením.
- 3
Bryndzová nátierka: Bryndzu, soľ, korenie, cesnak a červenú mletú papriku zmiešame a ochutíme podľa potreby.
- 4
Zeleninu umyjeme, z papriky vyberieme jadierka, naplníme syrovou plnkou a vložíme do chladničky. Z rajčiny odrežeme asi centimeter od stopky a aj spodok rajčiny zrežeme tak, aby stála.
- 5
Dužinu paradajky vyberieme lyžicou a plníme šunkovou penou. Šalátovú uhorku šikmými rezmi prekrojíme na 4 rovnaké časti, dužinu s jadierkami vyberieme a plníme bryndzovou nátierkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu