Foto: zuzananoskova
Tento pokrm vznikol, keď som zo slnečnice robila nátierku, ochutnala som, zacítila chuť niečoho dávneho, pridala zeleninu a horčicu a mňaaaaaaaaaaaam :-)
2-3
porcie
porcie
Postup
-
1
Večer dáme jadierka do misky a zalejeme vodou. Ráno prepláchneme, scedíme, dáme do mixéra. Pridáme jogurt (asi 3 PL), zeler stonkový (asi 10 cm), mrkvu (1 menšiu) a horčicu (asi 1 KL). Všetko podľa chuti a rozmixujte do želanej konzistencie ako máte radi: s kúskami či úplne najemno.
- 2
"Tresku" ochutnali 7 ľudia a každému chutila a chuťovo pripomínala rybaciu tresku. Pred podávaním, zachlaďte.
- 3
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu